Чи можна знати Бога?

Бог любить тебе

Так, саме тебе! Ти знаєш це? Бог, який створив зірки, планети, далекі галактики, дерева та океани – цей Бог любить тебе! Він створив тебе, дав тобі життя, дав тобі дихання та дав розум, щоб ти міг думати, мріяти та творити, так як Він це робить!

Є проблема

…велика проблема.

Але є одна проблема. Нашими діями ми відкинули Бога. Він дав нам життя, дихання, здоров’я та інше добро, але своїм непослухом ми вибрали відкинути Його! Це називається гріхом – і цей гріх створює бар’єр між нами та Богом. Це ніби стіна між нами кілометром заввишки або пляма на футболці, якої ти ніколи не позбудешся.

Є надія!

Хоча для нас не було шляху, яким можна було спастися, Бог сам захотів спасти нас.

Ісус Христос, Богочоловік, Бог в людському тілі, зійшов з неба, щоб заплатити за наші гріхи. Все ж як Він зробив це?

Найперше, Він жив досконало і ніколи не грішив.

Він мав це робити, але чому? Тому що, неможливо випрати брудний одяг брудною водою, щоб він був чистий! Ось чому ми не можемо заплатити самі за себе! Ми є нечистими через гріх і не можемо омити себе, але Ісус прийшов на землю чистим, щоб Собою омити нас.

Далі, Він був покараний на хресті, взявши наше покарання.

Ми заслуговуємо покарання, тому що всі ми порушили Божий закон. Це істинна справедливість. Натомість, Бог виявив Свою милість, коли Ісус Христос був розіп’ятий замість нас.

Нарешті, Він не дозволив смерті утримувати Його.

Його воскресіння показує, що Бог прийняв Його жертву як плату за наші гріхи. Це також є доказом того, що Ісус Христос є Богом – Він воскрес з мертвих!

У тебе є вибір!

Ти повинен зробити вибір.

Бог всім нам дав другий шанс і від нас залежить, візьмемо ми його чи ні! Ти вже зробив цей крок? Чи зробив ти вибір повірити в жертву, яку Ісус зробив за твої гріхи? Чи сказав ти Богові, що більше не хочеш проти нього і що ти шкодуєш за все погане, що зробив?

Ми хочемо допомогти!

Бог бажає, щоб ми допомагали одне одному!

Можливо, у тебе є питання, а може, ти хочеш помолитись з кимось, а може, ти зробив рішення повірити в Ісуса Христа, Який заплатив за твої гріхи… якщо щось із цього правда або ти просто хочеш поговорити, відправ нам повідомлення нижче. Ти також можеш подзвонити нам на номер +380985492742 (Київстар), +380932585849 (Life)

Тел: +38 098 549 27 42 (Kyivstar), +38 093 258 58 49 (Life)
Адреса: вул. Кониського 6 / 7
FB | VK | Twitter | YouTube | G+
© New Horizons L’viv, all rights reserved unless otherwise specified.