Чи працює Бог через події на сході? Як Він працює?

DSC00036Біблія каже, що Бог є любов. Зараз, коли на сході нашої країни іде війна, Бог безумовно прагне її зупинити. Як? Віддаючи ще більше любові тим, кому її не вистачає. Через капеланів, волонтерів та служителів різних церков та конфесій Господь спасає і душі, і життя солдатів та цивільних. Воїни світла несуть людям звістку про Божу любов через те, що допомагають з ліками, з відбудовою зруйнованих будинків і багато всього іншого. Коли у людей розбиті серця, саме тоді вони визнають, що потребують Спасителя! Коли не знають, де шукати допомогу, то моляться, як вміють, і в окопах, і в госпіталях і в подвалах. Потішати та допомагати може тільки Господь, саме Його зараз прославляють ті, хто в мирний час не думали би про Нього, але просто жили би своїм повсякденним життям… Жатва на сході готова, щоб її збирати. Тож ті, хто хочуть виконувати Божу волю, хай несуть Слово та Любов тим, хто спрагнені та обтяжені, щоб те, що диявол планував на знищення, принесло рясний плід спасіння та вічного життя! Саме в густій темряві потрібне яскраве Боже світло, і Бог вірний – Він там, на сході, у Своїй силі та славі!

Як церкви і ми особисто можемо долучитися?

12095126_10153047327343204_6294622288470329380_oХтось сказав колись: важкі часи потребують радикальних змін! Під час війни церква має розуміти, що саме зараз Господь дає нам унікальний привілей служити тим, хто потребує Божу любов, світло, зцілення та спасіння. Церкви, які шукають керівництва Святого Духа не питають: чи є нам що робити, але питають: що саме, де, коли і як робити? Перш за все – нова, потужна молитва з постом! Друге – шукати тих, хто їздять на схід, молитись за них, та допомагати так, як Бог буде давати. Навіть, якщо для цього треба передивитись та поміняти різні статті бюджету церкви, бо в країні війна! Третє: люди в церкві та в мікрорайнах і на роботах завжди можуть писати та збирати листи та листівки для постраждалих чи військових зі словами підтримки та молитви за них! Замість традиційних програм та свят, можна зробити більш скромні програми, але певні кошти, чи подарунки (календарі, шкарпетки, смаколики…) передати тим, ким ви опікуєтесь. Четверте: важливо навіть там, де ви є вчитися, як долати стреси, травму і тд. Треба організовувати семінари та вчитись, бо військові, їх сім’ї та переселенці серед нас, вони теж страждають, треба вміти їм служити. Ще є багато того, що Господь може робити через нас для Його слави, головне, не шукати 50 причин, чому я не можу, щось робити, а шукати 50 способів щось робити. Хай Господь допоможе нам не знемагати, коли робимо добро для Його слави!

Олександра Андріяшина є членом Церкви Голгофи в Києві і служить з капеланами на сході України. Будь ласка, моліться за неї та її служіння. Якщо ви хочете зв’язатися з нею, щоб допомогти в її служінні, будь ласка натисніть тут, щоб залишити нам повідомлення.

Тел: +38 098 549 27 42 (Kyivstar), +38 093 258 58 49 (Life)
Адреса: вул. Героїв УПА, 77

FB | VK | Twitter | YouTube | G+
© New Horizons L’viv, all rights reserved unless otherwise specified.

Можеш поділитися!

Поділись цією сторінкою зі своїми друзями!